Miercuri, 4 noiembrie 2015, 11:00 | ÎNTÂLNIRILE DE STRATEGIE: #1 Cartografierea finanțărilor pentru cultură | ARCUB Gabroveni

Echipa Funky Citizens a cartografiat bugetele publice pentru cultură din ultimii 7 ani și a analizat diferitele resurse de finanțare pentru operatorii culturali din București.

Au fost analizate cinci surse de finanțare a culturii: fonduri europene, buget național, bugete locale, sursele de finanțare private și finanțări private sau publice din fonduri internaționale.

De asemenea în cadrul cercetării au fost analizat o serie de instituții publice și organizații culturale finanțate din bugetul de stat și cel local pentru a înțelege mai bine mecanismele și nevoile de finanțate ale operatorilor culturali.

În cadrul aceste întâlniri au fost prezenți: Mihaela Păun, director ARCUB; Corina Șuteu, expert independent senior advisor strategia culturală ARCUB; Sabina Baciu, expert independent strategia culturală ARCUB; Elena Calistru, președinte Funky Citizens; Cosmin Pojoranu, director de comunicare Funky Citizens.