Consultare publică despre relevanța Strategiei culturale la nivelul sectoarelor (18 iulie @ La firul ierbii)

Echipa care a coordonat elaborarea Strategiei Culturale a Municipiului București a participat luni, 18.07.2016, ora 18.00, în spațiul La firul ierbii, la o consultare publică inițiată de USB Sector 4. Cetățeni, reprezentanți ai organizațiilor non-guvernamentale și ai instituțiilor publice de cultură sunt invitați să participe la o dezbatere publică privind Strategia Culturală a Municipiului București și corelarea activităților culturale din sectorul 4 cu aceasta. Strategia Culturală rezultată în urma procesului coordonat de ARCUB se află în dezbatere publică până pe data de 25 iulie 2016.

Evenimentul a fost moderat de Mihaela Murgoci, consilier local din partea Uniunii Salvați Bucureștiul și membră a Comisiei pentru Cultură, Culte, Minorități, Sport și Tineret din cadrul Consiliului Local sector 4. La această consultare au fost invitați și ceilalți membri ai acestei comisii, Ștefănel-Dan Marin din partea PMP, Ioan-Răzvan Sava din partea PNL, Samir Simion și Gheorghe Șupeală din partea Alianței PSD+UNPR.

Sugestiile și opiniile participanților au fost dezbătute împreună cu membrii echipei de strategie ai ARCUB – Centrul de Proiecte Culturale al Municipiului Bucureşti. În completarea discuțiilor privind Strategia Culturală a orașului, cetățenii sunt încurajați să contribuie cu propuneri de îmbunătățire și eficientizare a modalităților de comunicare și colaborare între administrația locală și societatea civilă.

Evenimentul a inițiat o serie de întâlniri organizate cu scopul de a crea o legătură între strategia culturală a Primăriei Generale și activitățile culturale propuse de administrațiile sectoarelor pentru a avea o abordare unitară și coerentă la nivelul întregului oraș.

Pentru înscrieri și mai multe detalii:
s4@usb.ro / 0723.833.591