Strategia Culturală a Municipiului București a fost în dezbatere publică

Strategia Culturală a Municipiului București 2016-2026 a fost făcută public pe site-ul Primăriei Generale a Municipiului București, urmând ca, în conformitate cu prevederile legii privind transparența decizională, să fie supusă dezbaterii publice până în data de 25 iulie 2016. Documentul strategic poate fi consultat aici, iar proiectul integral de Hotărâre a CGMB aici.

Pentru ca Bucureștiul să poată merge mai departe în competiția pentru titlul de Capitală Europeană a Culturii în 2021, a fost necesar ca documentul strategic  să fie adoptat de Consiliul General înainte de data de 12 august – momentul depunerii oficiale a dosarului de candidatură. pentru acest titlu.

Publicul a putut consulta și susține strategia strategia prin trimiterea opiniilor privind acest document pe adresa Primăriei Municipiului București, cu mențiunea “Recomandare la proiect de act normativ nr.  2793/1/09.06.2016” (pe site-ul www.pmb.ro, la adresa de e-mail proiecte.supuse.dezbaterii.publice@pmb.ro, prin poștă pe adresa: Primăria Municipiului București, Splaiul Independenței nr. 291-293, sector 6, cod postal 060042, sau depuse la Centrul de informare PMB, B-dul Elisabeta nr. 42, sector 5).